Danbomøbler har de bedste møbler i århus

No Comments
møbler i vores butik i århus

Mange af de “møblerfri” mennesker synes at være dem, der er interesseret i sund levevis, bruger deres legeme mere bevidst og indbygger mere bevægelse i deres liv. Og selvom jeg ikke er sikker på, at jeg er ret cool nok til at slippe af med min squishy sofa og lænestol, kan jeg helt se hvor de kommer fra.

Når jeg sidder på sofaen for længe, ​​får ryggen mig til at funky, og hele tiden jeg bruger mig til at sidde på min computer til arbejde, kan ikke være godt for mig (de fleste møbler-frie mennesker har et stående skrivebord, som både lyder og scarily er ubehageligt til mig, hvis jeg er helt ærlig her).

Petra Fisher, en genoprettende øvelsesspecialist, beskriver sundheds- og fitnessaspekterne ved “møbelfri lever”:

Tag på shopping tur til vores møbelbutik i århus

“Helt enkelt, fordi at have mindre møbler betyder, at du skal flytte din krop mere,” skriver Fisher på sin blog. “Du har bare ikke mulighed for at plunke dig selv ned i en behagelig kokong og opholder dig der i timevis. Til prisen for et lille ubehag får vi hele dagen arbejdet med at forbedre vores kernestyrke, øge vores mobilitet og få alle former for bevægelser. ”

Fisher forklarer at gå “møbler-fri” er ikke noget, du skal gøre i et fald. Du kan slippe af med et møbel her og der, indtil du vender dig til det. Og selvfølgelig understreger hun, at du ikke behøver at være 100% møbler fri for at høste fordelene ved det.

Så vidt jeg er bekymret, er en af ​​de bedste argumenter for at gå “møblerfri” eller i det mindste mindre møbler, hvor meget det er sjovt at se efter aktive børn. Især på kolde dage, når du samles op indendørs, har mindre møbler mere mulighed for leg, kreativitet og bevægelse for små. Og det er en gevinst for alle.

Møbler er der mange af især i århus

Og så er der selvfølgelig kun den faktor, hvor beroligende disse møbler-frie rum er. Jeg mener, jeg ville skille min hyggelige, varme lænestol til en stue som denne. (Selvom jeg er sikker fem minutter efter at billedet blev snappet, så denne kvindes stue så meget af katastrofe som min). Se mere omkring vores møbler i vores butik i århus eller andre steder i landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *