Hvad koster trapper?

No Comments
fritstående trapper

Afhængig af dine trappers design, materialer og teknik, der er involveret i fremstillingen, kan prisen på en buet trappe variere fra kr 8.000 til kr 50.000 og højere. Den buede trappe er normalt det centrale element i et hus, hotel, indkøbscenter eller forretningsbygning. Som tilpassede buede trapper modeller og priser kan vi foreslå følgende design

Buet trappeform og design

Trappens form og den tilgængelige plads spiller en stor rolle i trappens endelige omkostninger. Vi designer vores trapper i henhold til den eksisterende struktur og dens strukturelle elementer. Hvis bygningen er forsynet med passende strukturelle understøtninger, er der ikke behov for særlige fastgørelser til trappen. Hvis på den anden side væggene eller lofterne i trappeområdet ikke er solide eller selvbærende, er vi nødt til at designe specielle fastgørelser til trappen, og dette kan øge den endelige pris. Nogle gange kræves helt fritstående trapper.

Omkostningseffektive buede trapper

Ved hjælp af speciel teknik og smart design har vi været i stand til at udvikle en speciel række omkostningseffektive buede trappeløsninger.

Se de bedste trapper

Strukturelt støtteelement. Bærestrukturen kan udformes som en central buet ryg eller dobbelt ryg. De grundlæggende elementer er designet til at imødekomme statiske krav og tillader nem installation på stedet. Trappekomponenter er i træ, metal, krystal eller andre nye materialer som glasfiber eller polycarbonat. Vi kan let matche enhver interiørdesign og opnå et klassisk eller moderne look. Perfekt funktionalitet og fantastisk design er karakteristiske for dette unikke buede trappespekter. Afhængig af den disponible plads til trappen kan du løsrive din fantasi og skabe den buede form, du foretrækker. Hvis radius er lille, vil dit endelige design ligner en spiraltrappe, på den anden side, hvis radius er stor, kan du have en enorm spiraltrappe. Ved mindre diameter har du muligvis ikke brug for et internt gelænder, og dette vil reducere omkostningerne endnu mere.

Skridt. Fyr, fyrretræ og bøg er de billigere muligheder for trin. De kan have en naturlig klar finish eller være farvet for at efterligne farve af mere prestigefyldte træarter som valnød, eg, mahogni og andre.

Hvad er gode trapper?

Stigrør. Spørg din bygningsmand, om du kan designe din trappe med åbne stigrør, eller om du har brug for at tilføje lukkede stigrør eller halv stigrør for at reducere den lodrette afstand mellem trin. For en omkostningseffektiv løsning foreslår vi tre halvstigerør eller L-formede rørformede konsoller.

Rækværk. Det anvendte materiale spiller en vigtig rolle i den endelige pris på trappen. Et trærækværk med træbøjet gelænder er dyrere end et pulverlakeret stålrækværk.

For at opnå et klassisk design kunne spindlerne fremstilles i smedejern. For et moderne og minimalistisk design foreslår vi de pulverlakerede spindler. Rækværkets farve kan matche den bærende struktur eller enhver anden genstand du har i huset.

Landingsbalustrade. Hver gang du har brug for en afskærmning eller en balustrade på øverste etage, skal dette matche trappetrækværket med hensyn til materialer og farver. Glasbalustraden er også meget populær i dag. Den indrammede lige glasbalustrade fås til overkommelige priser.

Valg af dyre trapper

Premium buede trapper

Ved hjælp af laserskåret teknologi kan vi forme og klippe stålstrengere for at opnå det design, du ønsker, det er en lille snoet trappe eller en foyer med en stor spiralformet trappe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *