Se hvilke drivhuse du skal vælge af forskellige drivhuse

No Comments
lufttæt drivhus

Her hos net2havesalg, ved vi hvordan vi får mange spørgsmål, og dette omfatter drivhuse. Vores mål er at give svar på disse henvendelser efter vor bedste viden. Følgende oplysninger indeholder de 10 mest almindelige spørgsmål vedrørende drivhusgartneri.

1. Hvordan slipper du af med insekter i et drivhus?

Overraskende, selv i et drivhusmiljø er insekt skadedyr uundgåelige. Disse drivhusskadedyr kan variere fra bladlus og løvfugle til mider, hvalfluer og meget mere. En af de nemmeste måder at overvåge dem på er at bruge klæbende puder, som holder mange insekter under kontrol eller i det mindste signalerer dig, når deres antal vokser til yderligere kontrol. Brugen af ​​insekticid sæbe og neem olie er yderligere metoder til kontrol og normalt sikkert at bruge på edibles.

2. Hvad er den ideelle fugtighed til at starte kimplanter i et drivhus?

De fleste planter foretrækker fugtighed mellem 50 og 80 procent. Løvet taber vand og vilts hurtigt, når niveauet er under 50 procent, men høj luftfugtighed kan forårsage svampesygdomme som f.eks. Dæmpning, hvilket får små stængler til at rotne ved bunden. Hvis høj luftfugtighed er et problem, kan du give et tørre miljø ved at vandre planter fra bunden og ved at give tilstrækkelig varme og ventilation. Hvis luftfugtigheden er for lav, skal du forbedre forholdene ved hjælp af miste planter, med kølige tågeforstærkere eller små befugtere, eller ved at placere potter på bakker med våde småsten.

Se hvad du skal vælge af drivhuse hos os

3. Hvordan slippe af med svampe i drivhusjorden?

Svampe dukker ofte op i pottemix, hvilket tyder på, at stoffet er højt i organisk materiale. Selv om svampene er harmløse, har de en tendens til at være stygge. Hvis du bemærker små svampe, trækker du dem op ved deres base og kasserer dem for at forhindre udvikling af sporer. Vand planter fra bunden og pas på ikke at vandre overdrevent. Sørg for korrekt ventilation for at holde luften i bevægelse. Hvis luftcirkulationen er begrænset, vil en lille roterende blæser hjælpe.

4. Hvorfor bliver jorden grøn på mine starterbrød?

Grønne ting på overfladen af ​​pottemix er sandsynligvis alger eller mos. Mens stoffet er generelt harmløst, kan et tykt lag forhindre korrekt absorption af fugt og næringsstoffer. Ofte kan du fjerne den grønne ved at bryde jordens overflade med en blyant eller tandstikker. Start altid frø i frisk, god kvalitet frø start mix. Lad overfladen af ​​pottemixet tørre lidt, og vand ikke til sugepunktet. Sørg for, at dit drivhus er korrekt ventileret for at forhindre overskydende luftfugtighed.

Et drivhus giver sollys, der opvarmer jorden og beskytter planter mod frost. Imidlertid er et luftgab vigtigt, da for meget varme i et lufttæt drivhus hurtigt kan tilberede drivhusplanter. Sørg for at lukke ventilationskanaler i slutningen af ​​dagen, når kølige temperaturer forventes, og åbn dem om morgenen, mens luften stadig er kølig. Automatiske udluftningssystemer er tilgængelige. Det samme gælder, når du bruger kløer i haven, enten ved at vippe det for at give mulighed for, at nogle luft kommer ind eller fjerner helt, når varmere dagtimper forventes. Bare husk at omplacere cloche om aftenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *